Talia le CIMC ENRIC
    • linkedin
    • Facebook
    • youtube
    • whatsapp

    Helium vaivai 3.0: Tipi pupuʻu e le coronavirus

    Aso: 31-Mati-2020

    E ui e i ai nisi le lelei aafiaga i le helium gaosia ona o Covid-19, e oʻo mai i le taimi nei ua tele naʻua le afaina o le helium.

    O le a le uiga o nei mea uma i le helium sui auai? Ole mea moni lava, tatou i ai i ni vai e leʻi faʻailogaina e tusa ai o lenei coronavirus. Matou te le iloa le umi o le faʻamaʻi, pe o le a le loloto o le faʻamavae, pe o le a le umi o le faia o tuʻufaʻatasia, poʻo filifiliga o le a faia e o tatou malo i le va o le saogalemu o le tagata lava ia ma toe amata le tatou tamaoaiga.

    "A faʻapea e latalata i le mea saʻo, o maketi o le helium o le a suia mai le le lava i se paleni paleni i le va o le sapalai ma le manaʻoga i le Q2 2020 - ma o le Helium Shortage 3.0 o le a faʻamutaina i lalo o le lua kuata i se taimi vave nai lo le ..."

    Ole tulaga masani ole outlook ose tulaga faapea o le lalolagi o le a oʻo i se faigata tele o le a tumau e le gata i le Q2 (kuata lua) ma le Q3 2020, ae tatou te leʻi toe amata i le Q4. O laʻu faʻamoemoe o le helium ole manaoga o le a pa'ū i le itiiti ifo 10-15% i le Q2 / Q3 ae le i toe amataina le Q4.

    Afai o lena mea e latalata i le saʻo, helium maketi o le a sui mai le le lava i se paleni paleni i le va o le sapalai ma le manaoga i le Q2 2020 - ma Helium Shortage 3.0 o le a faʻamutaina pe tusa ma le lua kuata vave nai lo le ono i ai e aunoa ma le tupu mai o Covid-19.

    O le mea moni, na siitia e le US Bureau of Land Management (BLM) lona faʻasoaina o le helium mentah mai le BLM System i le 26thMarch, mo le taimi muamua talu mai Iuni 2017, ma tuʻuina atu se faʻaaliga manino o le faʻaititia o manaoga.

    E oʻo i le taimi ua amata ai ona toe faʻafou le manaʻoga o lenei helium, faʻamoemoe e le Q4, ua maua se isi sapalai fou mai le faʻalauteleina o le Arzew, Algeria punaoa ma / po o le toto lona tolu i Qatar ua ulufale atu i le maketi. O le a faʻafaigofie ona faʻaauau le paleni i le va o le sapalai ma le manaʻoga, nai lo le toe foi i le le lava, tusa lava pe o le helium manaʻomia rebound vave i le Q4.
    I le taimi nei, ou te faʻaauau pea le faʻamoemoe i le amataga o gaosiga mai le Gazprom's Amur Project i Eastern Siberia e toe faʻaleleia se paleni maloloina i le va o le sapalai ma le manaʻoga i le ogatotonu o le 2021.

    I se aotelega, e talitonu Kornbluth Helium Consulting o le Covid-19 o le a mafua ai le Helium Shortage 3.0 e faʻamama ai pe tusa o le lua kuata na muamua nai lo le mea e ono i ai pe ana faapea tatou te le o feagai ma se faʻalavelave faʻalelalolagi. O le a ou faʻataʻitaʻia lenei mea o se faʻamoemoe lelei 'poʻo le mea moni mo le lumanaʻi, ma le tele o le tulaga lamatia i lalo (manaoga maualalo) pe a fai o le umi o le faʻamaʻi, e mafua ai ona loloto le maofa i le lalolagi atoa.

    Faʻamolemole fesoʻotaʻi ma matou e faʻatalanoa atili e uiga i au manaʻoga faapitoa.

    Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou