Talia le CIMC ENRIC
    • linkedin
    • Facebook
    • youtube
    • whatsapp

    Oxygen tuuina atu uta-tala fou?

    Aso: 30-Mati-2020

    E le tatau ona i ai se mafuaʻaga ona o le le lava o le sapalai o le okesene, ma o le fale gaosi ma le vailaʻau fomai kasa o loʻo faia laʻasaga faʻatino uma e faʻatautaia ai le mautu ma le tufatufaina o le sapalai filifili.

    O le alamanuia foi o loʻo nonoina lana lagolago i le faʻalavelave faʻafuaseʻi gaosiga o masini ma meafaigaluega.

    O mea na maua mai i suʻesuʻega o gasworld i vailaʻau okesene o loʻo sapalai, sosoʻo mai ma isi faʻamatalaga e uiga i faʻasalalauga autu.

    O lipoti ua faʻateleina, o suiga vave na fesoʻotaʻi ma le faʻaauauina o le ova o le Covid-19 (coronavirus) o loʻo mafua mai ai ni luʻitau i le vaega o fomaʻi, lea o loʻo aʻafia ai ventilator, isi meafaigaluega ma okesene.

    O le mea mulimuli lea ua leva ona faʻamalolosia, pe a le lofituina, manaʻoga faʻapitoa o loʻo manaʻomia ae maise o le mea lea i Europa i le taimi nei - ua avea nei ma nofoaga autu o faʻamaʻi. E le gata i le taʻavale faʻalavelave i tagata lautele, pe moni nei lipoti o okesene okesene, o se vailaʻau fomaʻi lea e masani ona manatu e le o fufusi maketi?

    Ae tatou te le i taliina, e aoga le malamalama muamua i le malosi o le faʻafomai okesene maketi ma le lautele pisinisi okesene.

    Pisinisi okesene
    O se tasi o vaega autu o le ea, o le tele o sapalai okesene mo pisinisi o loʻo gaosia e ala i le ea eseʻesega gaioiga i se ASU (iunite o le ea vaeluaina).

    I se tulaga lautele, o le ea i itu uma e aofia ai le 78% nitrogen, 21% okesene (pe tusa o le) ma le 1% o argon ma isi vaega (o mea e seasea kasa e pei o krypton, neon ma xenon, mo se faʻataʻitaʻiga). O le ASU e ave lenei tele o le ea ma e, i le tele o vaega o le vavaeʻesea ma faʻafilemu, e vaevaeina i na vaega vaega (okesene, nitrogen, argon).

    Ole gasworld e malamalama lelei i tulaga masani o nei ASU ma laau e masani ona gaoioi i le 75-85% o lo latou malosiʻaga, o se tulaga sili ona lelei mo le faʻatagaina o le va o le sapalai ma le manaʻoga. O lona uiga, o le gaosiga o le okesene, o se oloa e le masani ona fesoʻotaʻi ma le puʻupuʻu sapalai, e mafai ona faʻateleina a o manaʻoga manaʻomia ma aunoa ma le fausiaina o nisi laʻau fou

    Ia Aperila 2019, Shijiazhuang Enric Gas Equipment Co., Ltd. na manumalo i le ulutala "Outstanding Contributor Unit" tuuina atu e le Saina kaina meafaigaluega meafaigaluega. O le 30 lenei o tausaga talu ona faʻavaeina le faʻavaeina o fale gaosi oloa a Saina. O kamupani laiseneina o le a filifilia i vaega o loʻo sao mai i le 30 tausaga o le China Chemical Equipment Achievement Commemorative Book.

    Shijiazhuang Enric o loʻo faʻapipiʻi lava le taua tele i le maualuga-lelei oloa gaosi, faʻamalosia le faʻasaienisi ma tekonolosi fou, faʻalauiloaina 90 tele tekonolosi fou, faʻaleleia le tulaga gaosi oloa o le faʻamalosi-oloa oloa, ma faʻaauau pea ona faʻaleleia ma faʻaleleia tulaga tau tekonolosi o oloa kesi eletise. . Aloaia o le maualuga-iuga tagata e faaaogāina auaunaga ma alamanuia faatosinaga. Ile taimi lenei, o le mauaina o le ulutala o "Iunite Totogi saofaga" o se faʻamaoniga foi lea o Shijiazhuang Enric's ASME tulaga gaosiga galuega e le fale gaosi mea meafaigaluega Saina.

    E i ai se auala umi e alu ai le fale gaosi oloa i le omiga. Shijiazhuang Enric o le a tuʻuina atu i le gaosiga o faʻavaʻaola, mamanu masani, faʻaleleia tulaga, manumalo tagata faʻatau, ma saofaga i le fausiaina o Saina meafaigaluega gaosi oloa.

    Faʻamolemole fesoʻotaʻi ma matou e faʻatalanoa atili e uiga i au manaʻoga faapitoa.

    Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou